Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Vabljeni na prvo ABS Network poslovno mreženje 

Kako do nepovratnih sredstev za razvojno raziskovalne projekte?

Pridružite se nam na BREZPLAČNI DELAVNICI ter predstavitvi dobre prakse podjetji Talum d.d., TIKO PRO d.o.o. ter Tehnične univerze z Gradca.

S prijavo boste sodelovali na zanimivem dogodku, kjer boste pridobili informacij o nepovratnih sredstvih, si izmenjali izkušnje o različnih projektih ter si ogledali primer projekta ABS Network, ki je pridobil nepovratna sredstva. V okviru druženja boste lahko spoznali nove partnerje in skupaj oblikovali nove projekte. 

 

Brezplačna delavnica in primer dobre prakse!

Tematika: Nepovratna sredstva, učinkovita raba energije, razvojni projekti. 
Termin: 30. 5. 2018, od 9.00 do 13.30 
Lokacija: Hotel City Maribor, Ulica kneza Koclja 22, Maribor. 
Prijave: TUKAJ
 
PROGRAM:
 • Predstavitev projekta ABS NETWORK in razpisov v okviru programa Interreg.
 • Primer dobre prakse sodelovanja TIKO PRO, TALUM ter TU GRAZ. Kako smo s skupnim projektom pridobili nepovratna sredstva za razvoj prototipa inovativnega solarnega termično aktiviranega fasadnega panela t.i. STAF-panela s strani Tehniške univerze v Gradcu (inštituti oz. delovne skupine Fakultet za gradbeništvo in strojništvo) in podjetja Talum d.d.
 • Podjetje Tiko Pro d.o.o. bo predstavilo, kako skozi labirint nepovratnih sredstev za razvojne projekte.
 • Prikazani bodo primeri dobrih praks.
Udeležba na dogodku je brezplačna, zato ne odlašajte in se prijaviteže danes, saj so mesta omejena!
 
Več o projektu pa najdete na www.abs-network.eu

 

 

 

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME