Podjetniški zajtrk

Tiko Pro Podjetniški zajtrk je tradicionalni dogodek, ki ga organiziramo vsako leto. Dogodek je potekal preko spletne platforme, 14. februarja 2024. Govorcem, med njimi tudi g. Frangežu ter ga. Klančar iz Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, je na temo Kje bodo sredstva v 2024? prisluhnilo več kot 600 udeležencev.

Dogodek Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2024 je osvetlil ključne informacije o nepovratnih in povratnih sredstvih, z močnim poudarkom na trajnosti in zelenem prehodu. S strani MGTŠ je bilo izpostavljenih 40 novih priložnosti za podjetnike v različnih sektorjih, kot so energetika, raziskave in razvoj, ter spodbujanje razvoja turizma, vse z vizijo "Slovenija, novo evropsko središče za razvoj in inovacije naprednih tehnologij".

Direktorica Kristina Kočet Hudrap je poudarila pomen odkrivanja novih možnosti in priprave na prihajajoče priložnosti, medtem ko je Anja Bačko predstavila konkretne možnosti za pridobivanje sredstev na nacionalni ravni, vključno z 42 milijoni EUR za naložbe v energetsko učinkovitost.

Uroš Malbašić je razkril večje evropske programe, kot sta Horizon Europe in Digital Europe, in poudaril pomen inovacij in razvoja za uspešno prijavo na razpise. Vanja Štuhec je izpostavila pomembnost trajnostnega poročanja in LCA analize za podjetja, ki želijo uspeti v prihodnosti.

Dogodek je zaključil Matej Lorenci s primerom uspešnega projekta digitalne preobrazbe, poudarjajoč kvalitetno pripravo in močno partnerstvo kot ključ do uspeha. Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2024 je bil platforma za izmenjavo znanja in pripravo na prihajajoče priložnosti, s ciljem spodbujanja razvoja, inovacij in trajnostne rasti.

 

 

Prosimo vas, da izpolnite spodnje podatke in poslali vam bomo povezavo do posnetka.

Podjetniški zajtrki v številkah

  • 8doslej izvedenih podjetniških zajtrkov
  • > 1000udeležencev
  • 64predavateljev, gospodarstvenikov
  • 1000+odobrenih projektov