Kdo smo

Z več kot dvajset člansko ekipo specializiranih strokovnjakov in zgodovino petnajstletnih izkušenj, smo mednarodno trdno uveljavljeno in uspešno svetovalno podjetje in vaš zanesljiv zaveznik v pridobivanju nepovratnih in povratnih finančnih sredstev iz slovenskih in hrvaških razpisov ter evropskih programov.

Kdo smo in komu lahko pomagamo?

Smo ekipa strokovnjakov, ki podjetjem in organizacijam pomaga pri doseganju njihovih razvojnih ciljev s pomočjo financiranja. Naše storitve so namenjene širokemu spektru področij, vključno z okoljem, raziskavami in razvojem, digitalno preobrazbo, energetsko učinkovitostjo in drugim.

Zakaj Smo vaša Go-to izbira?

Smo vodilni v povezovanju podjetij z financiranjem, ki ga potrebujejo za rast in inovacije. Naše stranke nas izbirajo zaradi:

 • Dolgoletnih izkušenj: naša ekipa ima bogate izkušnje in dokazane uspehe pri pridobivanju financiranja.
 • Celovitih storitev: Ponujamo vse od A do Ž, tako da lahko zanesete na nas skozi celoten proces.
 • Prilagojenih rešitev: Vaše podjetje je unikatno in naše storitve so prilagojene vašim specifičnim potrebam.
 • Zaupanja vredne storitve: Smo zanesljiv partner, ki se zaveda pomembnosti transparentnosti, integritete in odličnosti.

Smo ekipa v pravem pomenu besede in glede na naše izkušnje smo kot strokovnjaki pri pripravi razpisov oz. projektov mirni, zbrani, odprti za razpravo, profesionalni, prijazni, dobri poslušalci, samozavestni in preprosto dostopni.

Ravno te kvalitete nas umeščajo med najuspešnejše in zaupanja vredne partnerje, vaše zaveznike, pri pridobivanju nacionalnih in EU sredstev ter izvajanju projektov v naši regiji.

Uspešno poslujemo v Sloveniji, na Hrvaškem ter na nivoju EU, zlasti v Avstriji.

Naši pretežno ženski ekipi ob večjih projektih na primoč priskočijo številni mednarodni strokovni sodelavci, s katerimi že vrsto let uspešno sodelujemo. Projekti, ki nam jih zaupate so vedno v dobrih rokah, saj se naši strokovnjaki redno udeležujejo strokovnih izobraževanj, s čemer svoje znanje in veščine konstantno nadgrajujejo.

Ponašamo se z družinam prijaznim delovnim okoljem. Od fleksibilnih delovnih ur pa do organiziranega varstva otrok v naših pisarnah, skrbimo za dobro počutje in zadovoljstvo.

 

Naše poslanstvo je poslovnim zgodbam oblikovati realno vrednost in s tem našim partnerjem graditi mostove
od ideje do denarja.

Naše vrednote

 • fleksibilnost,

 • timsko delo,

 • medsebojno zaupanje,

 • odprtost v komunikaciji ter razmišljanju,

 • ciljna usmerjenost ter

 • predanost delu.

Omogočamo vam

Sodelujemo z izbranimi podjetji v Sloveniji, na Hrvaškem ter širše znotraj Unije. Z našimi sposobnostmi

 • soustvarjanja projektne ideje,
 • oblikovanja projektne vloge,
 • spremljanja izvedbe projekta vključno z upravljanjem s spremembami ter poročanjem

vam omogočamo pridobiti in počrpati sredstva razpisnikov.

Tak pristop našim partnerjem omogoča:

 • razvoj poslovanja,
 • izvedbo večjih investicij,
 • povračilo sredstev, vloženih v raziskave in razvoj,
 • ter izboljšanje likvidnostne sposobnosti preko instrumenta namenskega kreditiranja.

Naši partnerji o nas

Z velikim veseljem izrekam iskreno podporo podjetju TIKO PRO, dinamičnemu podjetju, s katerim smo razvili res izjemno sodelovanje. Naše partnerstvo s TIKO PRO je sistematično presegalo pričakovanja, kar dokazuje njihovo zavzetost za odličnost in neprimerljivo vrednost, ki jo prinašajo. Od samega začetka je TIKO PRO pokazalo globoko razumevanje naših edinstvenih potreb in ciljev v zvezi z iskanjem priložnosti za financiranje EU. Njihova ekipa je sistematično šla korak dlje, da bi ustvarila uspešne predloge, ki ustrezajo našim specifičnim zahtevam, kar kaže na stopnjo predanosti in prilagodljivosti, ki jih loči od drugih v industriji. Naša izkušnja z njimi je bila izjemna in komaj čakamo, da v prihodnosti nadaljujemo in razširimo naše sodelovanje.

Ioannis Markopoulos

Head, EU & International Business in NOVA (telekomunikacije), Athens

 

Sodelovali smo s Tiko Pro pri pripravi predloga za ukrep Marie Curie v okviru programa Obzorje 2020. Njihovo delo nam je omogočilo koordinacijo, strukturiranje in usmerjanje sestankov s konzorcijem 20 partnerjev. Med pripravo projekta je njihovo izjemno učinkovito in zanesljivo delo omogočilo, da smo poenostavili razprave o vsebini in uspešno oddali predlog v izjemno kratkem času priprave.

Prof. Alois Jungbauer

Laboratory of Protein Technology and Downstream Processing; Austrian Center of Biotechnology, Department of Biotechnology, University of Natural Resources and Life Sciences

 

Hvala za vašo takojšnjo podporo pri prijavi na razpis. Podjetje Tiko Pro je opravilo odlično delo, saj so me vodili skozi proces in mi pomagali, ko sem imel izzive s prijavo. Resnično cenim vašo popolno podporo! Če povzamem v nekaj besedah: Takojšnja, zanesljiva, absolutno priporočljiva!

Engelbert A. Prager

Ing. Prager Elektronik GmbH

 

 

Za vsakim projektom stoji predana in srčna ekipa, ki vam bo pomagala doseči zastavljeni cilj.

Nagrade in certifikati

Nominacija Združenja Manager Mladi manager/ka 2023
Nominacija Združenja Manager Mladi manager/ka 2023

Med letošnjimi finalisti za priznanje mlada managerka ali mladi manager leta tudi direktorici Tiko Pro, Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič

imagePlatinasta bonitetna odličnost 2023
Platinasta bonitetna odličnost 2023

Tiko Pro je tretje leto zapored prejel prestižno priznanje – Platinasto bonitetno odličnost. Platinasta bonitetna odličnost ni le simbol; to je potrditev naše neprestane zaveze k odličnosti. Priznanje, rezervirano za tiste, ki tri leta zapored ohranjajo bonitetno odličnost Zlati AAA, odseva našo predanost, zanesljivost in neomajno kredibilnost v poslovnem svetu.

imageBonitetna odličnost AAA
Bonitetna odličnost AAA

Podeljena  zlata  bonitetna  odličnost  skupine  BISNODE,  ki predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnost  izkazujejo  že tri  leta  zapored  ter  tako  ustvarjajo  odlično poslovno okolje in poslovno etiko v Sloveniji.

imageProjekt 310
Projekt 310

Razvili smo projekt 310, ki nas usmerja k odličnosti. Tri besede razmisli-naredi-učinkovito,  ki  so  postale  moto.  Projekt  predstavlja  izvedbo delavnic  in predstavitev  primerov  dobrih  praks  podjetij,  ki  so  izvedla projekte  s  pozitivnimi  vplivi  na  okolje.  Cilj  je  ozaveščanje  o  možnih prihrankih  na  področju  učinkovite  rabe  virov  in  obnovljivih  virov  ter načinov s katerimi prispevamo k izboljšanju odnosa do okolja. 

imageCertifikat GZS
Certifikat GZS

Gospodarska  zbornica  Slovenije  s  tem  certifikatom  potrjuje,  da podjetje zadostuje pogojem za izdajo certifikata. Merilo je bonitetna ocena in redni monitoring bonitetne hiše COFACE Slovenija.

imageLabs Explorer
Labs Explorer

Labs  Explorer  nas  je  leta  2020  uvrstil  med  10  najbolj  učinkovitih podpornih podjetij pri izvedbi projektov. 

imageEuropean Business Awards
European Business Awards

European Business Awards je ena izmed najbolj prestižnih nagrad, ki jih podjetje lahko prejme, prav tako ena izmed največjih svetovnih nagradi s  področja  medindustrijskega  in  mednarodnega  podjetniškega sodelovanja.

Specializirani smo za več trgov

Slovenija

Beloruska ulica 7
2000 Maribor

info@tiko-pro.si

Delovni čas:
od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00

Hrvaška

Savska cesta 84
10360 Sesvete

info@tiko-pro.hr

Delovni čas:
od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00

Evropski trg

Beloruska ulica 7
2000 Maribor

info@tiko-pro.eu

Delovni čas:
od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00