Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Javni razpisi – trn v peti ali priložnost za napredek?

Si želite vlagati v raziskave in razvoj ter v aktivnosti, ki vam lahko omogočijo prodor na tuje trge?
Javni razpisi so kot naročeni za to, saj vam omogočajo, da s pridobljenimi nepovratnimi sredstvi želene aktivnosti izpeljete hitreje in učinkoviteje!
 
Pa vendar je uspeh pri črpanju nepovratnih sredstev na nacionalni ravni še vedno zelo nizek – le 6 do 8 %. Čemu?
 
 
Na brezplačnem seminarju, ki ga 25. 5. 2018 ob 9. uri v Four Points by Sheraton, Ljubljana (Dvorana Atrium) prireja Banka za podjetnike, bo predavala naša direktorica Tjaša Milošič Kovačič. 
Razkrila vam bo, katere so največje napake pri prijavi na javne razpise in kako se jim izogniti!
 
Pridružite se, če želite izvedeti:
 
 • kdaj je podjetje primerno za prijavo na javni razpis,
 • kaj je ustrezna projektna ideja in kako jo izdelati,
 • katere so največje in najpogostejše napake, ki jih podjetje naredi pri prijavi,
 • s čim boste ocenjevalce razpisa prepričali, da podprejo vašo idejo,
 • kateri razpisi so trenutno aktualni in katere razpise lahko pričakujemo še do konca leta 2018.
Prijavite se tukaj in ne dovolite, da vam priložnosti, ki jih omogočajo javni razpisi, pobegnejo. Naučite se, kako uspešno črpati nepovratna sredstva!
 

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME