Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Politika zasebnosti

Družba TIKO PRO d.o.o. bo vaše osebne podatke uporabljala zgolj za namen obveščanja, za katerega ste podali izrecno privolitev s klikom na povezavo. Družba TIKO PRO d.o.o. vaših osebnih podatkov ne bo posredovala drugim družbam za komercialne ali nekomercialne namene.

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili dokler ne kliknete povezave odjava. Svoje soglasje kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki prejeti e-pošti. Osebni podatki se bodo hranili do preklica. Svojo zahtevo nam lahko pošljete tudi na naslov: TIKO PRO d.o.o., Beloruska ulica 7, 2000 Maribor ali e-pošto info@tiko-pro.si.

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

  • dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
  • popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
  • omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
  • prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
  • ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
  • umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: TIKO PRO d.o.o., Beloruska ulica 7, 2000 Maribor ali e-pošto info@tiko-pro.si.

V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podano privolitvijo in predpisi s področja varstva osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu. 

 

Piškotki

Pravna podlaga

Podlaga za sporočilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov.. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, varnosti...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje...). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (uporabniško ime, jezik, regijo...) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brkljalnikov nastavite tako, da piškotkov ne sprejemajo.

Za informacije o zmožnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve posameznega brskalnika.

Upravljalec piškotkov,  Tiko Pro d.o.o.

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

  • 7.11.2015 - Horizon 2020
    V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
  • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
    Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
  • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
    Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
  • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
    Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
  • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
    Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME