EUREKA

Eureka je največja javna mreža za mednarodno sodelovanje na področju raziskovanja in razvoja ter inovacij, prisotna v več kot 45 državah.

 

Eureka je največja javna mreža za mednarodno sodelovanje na področju inovacij, raziskav in razvoja, prisotna v več kot 45 državah. Tvorijo jo sledeči programi:

EUROSTARS

Eurostars je del Evropskega partnerstva za inovacijska MSP in največji mednarodni program financiranja za MSP, ki želijo sodelovati v raziskovalno razvojnih projektih, kateri ustvarjajo inovativne izdelke, procese ali storitev za komercializacijo.

INNOWWIDE

Kot inovativno malo ali srednje veliko podjetje imate možnost prijave na Innowwide, kjer lahko pridobite nepovratna sredstva v višini 60.000 evrov za oceno potenciala vaših raziskovalnih ali komercialnih projektov na mednarodnih trgih.

CLUSTERS

Grozdi so industrijsko vodene mednarodne skupnosti, osredotočene na strateška tehnološka območja, ki so namenjena potrebam na trgu in reševanju gospodarskih, tehnoloških in družbenih izzivov na sledečih področjih: komunikacije naslednje generacije, tehnologije za nizkoogljično energijo, inovativne programske rešitve, napredne metode izdelave in proizvodnje ter elektronske komponente in sistemi.

NETWORK PROJECTS

Je finančni program za mednarodne raziskovalno razvojne projekte.

GLOBALSTARS

Globalstars je finančni program, ki izdaja razpise za projekte z državami izven mreže EUREKA.

 

Preverite več informacij o programu in razpise programa EUREKA TUKAJ.

Želim izvedeti več, kontaktirajte me

 

Bodite prvi obveščeni o vseh virih financiranja - prijavite se na naše novice

Novice o novih priložnostih za financiranje vam pošljemo vsak teden.

Prijava na novice