Odkrijte, kako lahko slovenska zakonodaja pomaga vašemu podjetju pri vlaganjih v raziskave in razvoj (R&R). Te olajšave niso zgolj finančna pomoč, temveč katalizator za vaše ideje in tehnološki napredek. Bodite del zgodb, ki postavlja Slovenijo na zemljevid kot središče znanstvenega napredka.

Ne glede na panogo, v kateri delujete - ali gre za tehnologijo, zdravstvo, proizvodnjo, družboslovje ali humanistiko - davčne olajšave za raziskave in razvoj so tu in številna podjetja jih s pridom koristijo za sofinanciranje lastnih ambicioznih projektov.

Vlaganje v raziskave, ki prinašajo prelomne rezultate, je sedaj dostopno vsem podjetjem, ne glede na velikost!

Upravičeni stroški: vaša pot do pametnih in učinkovitih rešitev.

Vključujejo širok spekter stroškov, od neposrednih delovnih stroškov do zunanjih storitev in opreme, ki so ključnega pomena za vaše R&R projekte. Upravičenost do davčnih olajšav je odvisna od vrste raziskav, ki jih izvajate, in industrije, v kateri delujete. Na primer, stroški dela zaposlenih, storitve zunanjih izvajalcev za raziskovalne dejavnosti in oprema so običajno upravičeni stroški.

Pogoji in vrednosti olajšav

Zmanjšanje davčne osnove za do 63% je več kot le številka - to je pomemben finančni vzvod za vašo rast in nadaljnji razvoj. Izkoristite to priložnost za povečanje vaše konkurenčnosti in inovativnosti.

Kako vam bomo pomagali mi?

Pri Tiko Pro vam nudimo strokovno podporo pri identifikaciji upravičenih R&R projektov in pripravi vse potrebne dokumentacije. Naš cilj je, da s pomočjo našega znanja in izkušenj o davčnih olajšavah vašemu podjetju pomagamo zagotoviti dodatna sredstva za učinkovitejše poslovanje.

Kontaktirajte nas

image

Inovacije in tehnološki napredek so ključni za našo prihodnost, in davčne olajšave za raziskovalno-razvojno dejavnost igrajo pomembno vlogo pri spodbujanju teh prizadevanj. Davčne olajšave podjetjem omogočajo, da vlagamo več v naše projekte, kar pomeni več priložnosti za rast, inovacije in uspeh. Ta podpora je ključna za Slovenijo kot celoto, saj spodbuja gospodarsko rast in pozicionira našo državo kot središče znanstvenih in tehnoloških inovacij.

Renata Sinič Ornik

projektna vodja Tiko Pro d.o.o.
 

 

Ne zamudite te priložnosti za rast in inovacije.

Povežite se z nami še danes!

Kontaktirajte nas

Prosimo vas, da izpolnite vprašalnik s področja davčne optimizacije za raziskovalno razvojno dejavnost.

Interdisciplinarnost, srčnost in sinergija ekipe

nam prinašata izjemne rezultate

  • 700+zadovoljnih partnerjev v Sloveniji in tujini
  • 140 mio €uspešno počrpanih sredstev iz javnih razpisov v Sloveniji, na Hrvaškem in na področju EU
  • 94 %uspešnost pri črpanju nepovratnih sredstev pri projektih oddanih v Sloveniji in na Hrvaškem
  • 900+odobrenih projektov v 10-ih letih