Prijava na javni razpis za nepovratna sredstva

Skupaj z vašimi idejami in strateškimi načrti za rast in razvoj vašega podjetja oblikujemo projektni predlog za prijavo na želeni razpis. Skupaj pregledujemo pogoje razpisa in v skladu z ocenjevalnim listom (potencialno) ocenjujemo predloženi projekt. Pripravimo obrazce, izjave in ostalo potrebno dokumentacijo v skladu z zahtevami razpisa.

Ste se kdaj vprašali, kaj loči uspešna podjetja od ostalih pri pridobivanju nepovratnih sredstev?

Odgovor je preprost: kakovostna priprava razpisne dokumentacije. Mi vam priskočimo na pomoč, da iz vaših idej in strategij ustvarimo zmagovalne projekte.

S podjetjem Tiko-Pro smo sodelovali pri prijavi na razpis »Spodbude za raziskovalno razvojne projekte NOO«. V izjemno kratkem času smo predvsem po zaslugi podjetja Tiko Pro uspeli urediti vse potrebno za prijavo na razpis, pri čemer je podjetje Tiko Pro uredilo veliko večino potrebnih aktivnosti (priprava in skompletiranje vloge, urejanje potrebne dokumentacije, oddaja vloge na razpis itd.). Po zaslugi njihove izjemne odzivnosti, odnosa do dela, kooperativnosti, pozitivnega pristopa in optimizma smo izdelali popolno vlogo, jo pravočasno oddali in bili na razpisu uspešni. Naša želja je, da s podjetjem Tiko Pro sodelujemo tudi v prihodnje.

Gregor Trtnik

direktor Igmat d.o.o

1. Naša ekipa, vaše ideje = dobitna kombinacija!

Personaliziran pristop je ključna značilnost našega dela. Ko sodelujete z nami, postanemo del vaše ekipe. Skupaj preučimo vsak kotiček razpisnih pogojev in iz vaših načrtov ustvarimo projekte, ki pritegnejo pozornost. Vse od formulacij na obrazcih do najmanjše podrobnosti v dokumentaciji – vse prilagodimo vašemu cilju.

image

V Tiko Pro pristopamo k svetovalnim storitvam za podjetja s strastjo in izkušnjami, kar se odraža v uspešnosti naših strank pri pridobivanju nepovratnih sredstev. Svoje večletne izkušnje na področju prijavljanja na razpise in izvedbe projektov usmerjamo v to, da pomagamo podjetjem identificirati prave priložnosti, pripraviti močne prijave in izpolniti vse zahteve za izvedbo projektov. Naše zadovoljstvo izvira iz uspehov naših strank in veselimo se nadaljnjega sodelovanja z njimi ter skupnega doseganja novih višin.

Mojca Savaš

projektna vodja Tiko Pro d.o.o.

2. Pomembna je osredotočenost na CILJ!

Razumemo, da je vsaka prijava na razpis tekma z časom in konkurenco. Zato se osredotočimo izključno na vaš cilj in zagotovimo, da bo vaša prijava izstopala.

3. Postopek priprave od A do Ž - vaš vodič do nepovratnih sredstev

Priprava dokumentacije z nami je kot potovanje, kjer vsak korak šteje. Od prvega pregleda razpisnih pogojev do finalnega oddajanja prijave – smo z vami na vsakem koraku. Vse, kar morate storiti, je, da nas kontaktirate in mi poskrbimo za ostalo.

4. Začnimo pisati vašo zgodbo o uspehu

Čakajo vas sredstva, ki lahko pomembno doprinesejo k uspehu vašega podjetja. Ne dovolite, da vam uidejo zaradi papirne birokracije. Pokličite nas in skupaj bomo napisali naslednje uspešno poglavje vaše poslovne zgodbe.

Kontaktirajte nas

 

 

Kaj obsega kakovostna priprava prijave na nepovratna sredstva oziroma javne razpise?

Pregled razpisne dokumentacije

Temeljit pregled razpisne dokumentacije je ključnega pomena za vse nadaljnje korake razpisnega projekta. V njej so navedeni pogoji, merila, obveznosti in zahteve, ki jih mora prijavitelj izpolnjevati.

Ekipa Tiko Pro pregleda vsebino razpisa, roke, priložene obrazce in zahteve za vsebino prijave.

Identifikacija primernih razpisnih sredstev

Prepoznava najbolj primernega razpisnega programa ali sklada za razpisni projekt je ključnega pomena za uspeh financiranja vašega projekta z nepovratnimi in povratnimi sredstvi. Z upoštevanjem zastavljenih ciljev, vrste projekta in obsega finančnih potreb,

Ekipa Tiko Pro preuči namen razpisa, ciljne skupine in vrste projektov, ki so upravičeni do sredstev, finančne omejitve in pogoje.

Priprava projektnega predloga

Projektni predlog vključuje podrobne informacije o projektu, cilje, rezultate, aktivnosti, proračun, časovni načrt in oceno učinkov. V Tiko Pro predlog pripravimo na podlagi razpisne dokumentacije, v skladu z zahtevami razpisa in izpolnjevanjem meril ocenjevanja.

Dokumentacija o prijavitelju

Dokumentacija o prijavitelju vključuje pravno in finančno dokumentacijo, podatke o organizaciji, reference, izjave in druge dokumente, ki potrjujejo usposobljenost in sposobnost izvajanja projekta.

Pravilno izpolnjevanje obrazcev

Razpisna dokumentacija običajno vključuje obrazce, ki jih je treba natančno in pravilno izpolniti. Z informacijami o projektu, proračunu, s finančnim načrtom, izjavami, prilogami in drugimi zahtevanimi podatki.

Oddaja prijave v skladu z roki

Skrbno sledenje rokom za oddajo prijave je za pravočasno oddajo celotne dokumentacije zelo pomembno. Ekipa Tiko Pro prijavo odda na predpisan način, kot je navedeno v razpisni dokumentaciji: po pošti, elektronski pošti ali prek spletnega obrazca. Ob tem upoštevamo vse zahteve za način oddaje in morebitne dodatne priloge ali potrdila.

Pregled in popravki

Pred oddajo vas spomnimo na skrben pregled vse pripravljene dokumentacije in preverjanje pravilnosti izpolnjenih obrazcev, prilog in razpisnih pogojev.

Oddaja prijave

Ko je razpisna dokumentacija pripravljena in preverjena, Tiko Pro oddamo prijavo v skladu z navodili razpisne dokumentacije. Zavežemo se, da je prijava oddana pravočasno, pred potekom roka za prijavo. V primeru oddaje po pošti zagotovimo, da je priporočena pošiljka ali priporočeno elektronsko sporočilo oddano v pravem času, da prispe v predpisanem roku.

Spremljanje in odziv na dopolnitve ali pojasnitve

Po oddaji prijave vas spomnimo na spremljanje obvestil in morebitnih pozivov k dopolnitvam ali dodatnim informacijam s strani razpisovalca. Pravočasen in ustrezen odziv na zahtevane dopolnitve je ključnega pomena za uspešno obravnavo prijave.

 

Potrebujete pomoč pri prijavi na razpis?

Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje.

Kontaktirajte me

Interdisciplinarnost, srčnost in sinergija ekipe

nam prinašata izjemne rezultate

  • 700+zadovoljnih partnerjev v Sloveniji in tujini
  • 140 mio €uspešno počrpanih sredstev iz javnih razpisov v Sloveniji, na Hrvaškem in na območju EU
  • 94 %uspešnost pri črpanju nepovratnih sredstev pri projektih oddanih v Sloveniji in na Hrvaškem
  • 900+odobrenih projektov v 10-ih letih