Sofinanciranje vlaganj v turistične nastanitve 27.3.2023

Približuje se rok za oddajo vlog za sofinanciranje vlaganj v nastanitveno turistično ponudbo za dvig dodane vrednosti turizma.

Datum objave: 21. 02. 2023

NEPOVRATNA SREDSTVA ZA TURISTIČNE NASTANITVE

Upravičena podjetja: MSP in velika podjetja z registrirano dejavnostjo:

  • SKD I55.100,
  • SKD I55.202 ali
  • SKD I55.300.

Upravičeni nastanitveni obrati: hoteli, moteli, penzioni in gostišča, turistične kmetije, kampi in glampingi.

Projekti morajo do prijave na razpis imeti pridobljeno gradbeno dovoljenje za popolno rekonstrukcijo objekta ali novogradnjo.

Sofinancirani stroški: stroški gradnje, opreme, stroški usposabljanj, trženja ter opreme za proizvodnjo obnovljivih virov energije.

Višina sofinanciranja je odvisna od lokacije prijavitelja ter velikosti podjetja in se giblje med 15 - 50%.

Rok za oddajo: 27.03.2023

VEČ o razpisu

V kolikor imate pripravljen projekt za namen popolne prenove ali novogradnje turističnih nastanitev višje dodane vrednosti nas kontaktirajte na info@tiko-pro.si za pregled pogojev ter pripravo dokumentacije za razpis!

KROŽNA TRANSFORMACIJA POSLOVANJA

Odprt je še razpis za nepovratna sredstva, kjer lahko podjetja pridobite do 40.000 EUR nepovratnih sredstev za nakup opreme.

  • SKLOP II: MSP in zagonska podjetja 1-19 zaposlenih
  • Upravičeni stroški: Nakup opreme, stroškov plač zaposlenih, patentov ter drugih stroškov poslovanja, vključno s stroški materiala in zalog!

Faza A: 100% sofinanciranje - strošek zunanjega svetovalca, eksperta, ki vam bo pomagal pri pripravi izvedbenega projekta trajnostne in krožne transformacije poslovanja!

Faza Bdo 40.000 EUR nepovratnih sredstev za izvedbo projekta.

Rok: 15.4.2023

Krožno gospodarstvo v podjetjih je trenutno najbolj pomembna strateška odločitev za prihodnost, sploh za prijavo na prihajajoče razpise, kjer podjetja brez trajnostne in krožne strategije ne bodo uspešna.

Več TUKAJ

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas

E-novice

Ostanite korak pred konkurenco: Prijavite se na tedenske novice iz sveta nepovratnih in povratnih sredstev.