10-letno sodelovanje s podjetjem Strip's d.o.o.

"Sodelovanje s Tiko Pro je še bolj dobrodošlo v zadnjih letih, ko se zahteve po razpisni dokumentaciji hitro spreminjajo in so zahtevnejše predvsem z okoljskega in energetskega področja, kjer nam njihove izkušnje zelo pomagajo."

Datum objave: 4. 02. 2024

"Podjetje Strip's d.o.o. se uvršča med vodilna podjetja na področju elektronskih in mehatronskih rešitev po meri, specializirano je za razsvetljavo, gospodinjske in komercialne naprave, medicino, e-mobilnost, pametno energijo ter internet stvari. S skoraj 30-letnimi izkušnjami in lastnim oddelkom za raziskave in razvoj ter proizvodnjo podjetje vzdržuje trdno prisotnost na trgu. Za inoviranje in razvoj novih izdelkov se odločamo ne glede na razpise.

Sodelovanje na razpisih pa je dobrodošlo, saj se zmanjša višina investicije podjetja. To nam omogoča hitrejši razvoj in realizacijo več produktov, kar posledično vpliva na rast podjetja. Sodelovanje na razpisih nas opogumi k uresničitvi tudi kakšne bolj drzne ideje. Imamo veliko izkušenj s projekti v okviru različnih programov, kot so Obzorje, Eureka, razpisi ARRS ter raziskovalno-razvojni razpisi, ki jih pripravljata Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter agencija Spirit.

Pri prijavah večinoma sodelujemo s specializiranimi podjetji za pripravo projektov, ki nam dajejo usmeritve pri pisanju prijav, zaradi česar imamo boljše možnosti za uspešno kandidiranje. S podjetjem Tiko Pro sodelujemo že več kot 10 let, saj z njimi običajno že skupaj razvijamo in nadgrajujemo osnovno idejo, potem pa nam pomagajo pri pripravi projektnega predloga in pri poročanju. Sodelovanje s Tiko Pro je še bolj dobrodošlo v zadnjih letih, ko se zahteve po razpisni dokumentaciji hitro spreminjajo in so zahtevnejše predvsem z okoljskega in energetskega področja, kjer nam njihove izkušnje zelo pomagajo."

Polona Smrkolj, prokuristka podjetja Strip's d.o.

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas
E-novice

E-novice

Želite dvakrat na mesec prejemati uporabne novice iz področja pridobivanja financiranja?