Fakulteta za tehnologijo polimerov - Projekt IPPT-TWINN

Projekt IPPT-TWINN si prizadeva okrepiti znanstveno odličnost in učno zmogljivost na področju inovativnih tehnologij obdelave polimerov.

Datum objave: 1. 02. 2023

Projekt IPPT-TWINN si prizadeva okrepiti znanstveno odličnost in učno zmogljivost na področju inovativnih tehnologij obdelave polimerov.

Tiko Pro je bil angažiran po prvem neuspešnem poskusu prijave. Ekipa iz Tiko Pro se je vključila v usposabljanje ekipe fakultete za drug poskus. Glavni cilj razpisa je bil povečati znanje prijavitelja in partnerjev konzorcija za sodelovanje na razpisih Evropske komisije ter povečati vidnost partnerskih projektov na mednarodni ravni.

O projektu

Strateški cilj fakultete je postati regionalni vzor na področju tehnologij obdelave polimerov v Sloveniji in širši balkanski regiji. Zato se je projekt IPPT-TWINN osredotočil na krepitev znanstvene odličnosti in izboljšanje učne zmogljivosti. Drugi cilj je bil izkoristiti veščine in izkušnje članov fakultetne ekipe, da bi se lahko vključili v razpise Evropske komisije. Tretji poudarek je bil na povečanju vidnosti partnerskih projektov na mednarodni ravni. Poleg tega je fakulteta uspela vključiti poudarek na inovacijah, izboljšanju administrativnih veščin in krepitvi enakosti spolov med člani fakultete v svojem predlogu.

"Podpora Tiko-Pro se je izkazala kot dragocena pri ocenjevanju morebitnih tveganj projekta v izvedbeni fazi, pa tudi pri pregledu finančnih sredstev projekta. Sodelovanje s Tiko Pro je nedvomno izboljšalo možnosti za prejem nagrade."

Doc. Dr. Blaž Nardin, dekan Fakultete za tehnologijo polimerov, Slovenija

Več informacij o projektu: https://www.ippt-twinn.eu/

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas
E-novice

E-novice

Želite dvakrat na mesec prejemati uporabne novice iz področja pridobivanja financiranja?