ThreeFold - Decentralizacija v podatkovnem gospodarstvu

Chris Hutton iz podjetja ThreeFold se je pridružil našemu dogodku Tiko Pro "Možnosti financiranja EU v obdobju 2021-2027", s svojo predstavitvijo o decentralizaciji v podatkovnem gospodarstvu. ThreeFold Tech NV je belgijsko podjetje za razvoj programske opreme, osredotočeno na zadovoljevanje povpraševanja po decentralizaciji v podatkovnem gospodarstvu. Preverite zanimivo predstavitev.

Datum objave: 4. 11. 2020

 

Podjetje ThreeFold

ThreeFold Tech NV je belgijsko podjetje za razvoj programske opreme, osredotočeno na zadovoljevanje povpraševanja po decentralizaciji v podatkovnem gospodarstvu.

Osredotočeni smo na decentralizacijo računalniške in shrambne infrastrukture ter decentralizacijo lastništva podatkov in zasebnosti informacij. Zavezani smo trem osrednjim točkam pozitivnega vpliva na človeštvo in naš planet: SUVERENOSTI, ENAKOSTI in TRAJNOSTI. Naš razlog za obstoj je osredotočen na naše trdno prepričanje, da mora decentralizirano podatkovno gospodarstvo biti demokratizirano, nevtralno in varno, da zagotovi suverenost vsem deležnikom in njihovim podatkom, da mora biti medosebno, na voljo povsod in lastništvo vsakogar in da mora biti okoljsko osveščeno. S temi ključnimi lastnostmi, ki jih je treba izpolnjevati, ThreeFold Tech razvija inovativno tehnologijo v oblaku, ki omogoča federacijo obstoječih in novih digitalnih sredstev med vsemi deležniki (ponudniki storitev, podjetja, vlade itd.) v eno decentralizirano EU infrastrukturo podatkov. Naš glavni referenčni projekt ThreeFold Grid priča o naši tehnologiji in sposobnosti zagotavljanja resnično decentralizirane in avtonomne oblak infrastrukture. ThreeFold Grid danes obstaja v 21 državah, kjer je na voljo skoraj 90PB shrambnega prostora in 24k CPU jeder. Dokazuje, da je internet, ki je v lasti vsakogar za vse, dosegljiv.

Chris Hutton

Kot goreči tehnolog Chris Hutton ima 25 let izkušenj v industriji, saj je delal na več ravneh v dobavni verigi IT. Razvoj poslovanja je bil njegov glavni fokus v več sistemskih integratorjih in OEM-jih v tem času. Chris se vedno osredotoča na ocenjevanje tržnih trendov in zahtev ter posledično raziskuje nišne in inovativne tehnologije s potencialom za zadovoljevanje teh zahtev. S tem pristopom je Chris uspešno izvedel ali pomagal pri uvajanju na trg več novih tehnoloških znamk na afriškem območju. Navdihnjen z željo po resnični razliki, je Chris trenutno odgovoren za uspeh podjetja ThreeFold Tech NV in s ponosom sodeluje s strastno ekipo, ki deli skupno vizijo za dosego vpliva preko tehnologije.

V okviru EIC Accelerator je projekt prejel Pečat odličnosti. Preberite, zakaj lahko Pečat odličnosti predstavlja uspešno zgodbo? Članek

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas
E-novice

E-novice

Želite dvakrat na mesec prejemati uporabne novice iz področja pridobivanja financiranja?