Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Tiko pro dogodek leta 2022 – »Kako se soočiti s krizo ?«
18. november 2022 Novice

Tiko pro dogodek leta 2022 – »Kako se soočiti s krizo ?«

Po dveh letih premora smo se vnovič družili s poslovnimi partnerji, s katerimi uspešno sodelujemo. Srečali smo se na dogodku, ki smo ga za naše poslovne partnerje pripravili v četrtek, 17. novembra, v Zdraviliškem domu Term Dobrna.

TIKO PRO POSLOVNI DOGODEK LETA

V letu, ki se izteka, naši partnerji niso podlegli krizi, pač pa so iskali rešitve in hkrati vlagali, tudi ob naši pomoči pri sodelovanju na razpisih. In prav dosedanje sodelovanje je v zadnjih treh letih tudi naše podjetje, ki deluje že 12 let, uvrstilo med 3,5% najhitreje rastočih podjetij. V tem času smo prihodke dvignili za 70 %, število zaposlenih za 50%, dodano vrednost za 24%.

"Čas od spomladi 2020 teče precej drugače. Sedaj drugače cenimo čas in druženja. Veseli smo, da so naše stranke v fazi rasti in iščejo priložnosti, direktorji in podjetniki so pogumni in pripravljeni na prihodnost. Načrtovati je sicer zelo težko. A mislim, da  se moramo več pogovarjati in imeti dobre odnose, saj ti krepijo vzajemnost. Besede imajo velik pomen in vpliv pri oblikovanju naših razmišljanj in dejanj,« je v pozdravnem nagovoru dejala Kristina Kočet Hudrap, lastnica in direktorica Tiko Pro. 


Ekipa TIKO PRO | Foto Katič

In kako je bilo na našem druženju?

Ob odličnem moderiranju dr. Aleša Ugovška, vodjo strategije v M Sora d.d., smo na okrogli mizi »Kako se v podjetju soočiti s krizo?« dobili uvid v izzive in priložnosti podjetij, ki se ob vsem srečujejo še z energetsko krizo, ter izvedeli, kako in s pomočjo česa podjetje lahko raste, se razvija, kako v podjetju nastajajo inovacije, kakšna je ključna miselnost podjetja, da se lahko po času krize vrne kot zmagovalec.

V pogovoru so sodelovali poleg naše direktorice, Kristine Kočet Hudrap, še Roman Burja, glavni izvršni direktor Tab d.d., Sandi Češko iz Studio Moderna d.o.o., Blaž Šlemic, finančni direktor skupine Unija d.o.o., Jernej Tovšak, član uprave Paloma d.d. ter Boštjan Paradiž, iz podjetja Vabo d.o.o. (Kope).

Okroglo mizo je odlično nadgradilo predavanje motivacijskega coacha Branka Žunca, na temo »Kriza je lahko priložnost«.

 
Okrogla miza | Foto Katič                                                    Motivacijsko predavanje | Foto Katič

Direktorica podjetja Tiko pro d.o.o. Martina Anderlič pa je dogodek zaključila s postreženimi aktualnimi in napovedani razpisi za nepovratna sredstva. V naslednjih letih se nam v Sloveniji obeta več kot 3 milijarde EUR podpore.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.