Zelena preobrazba in okolje

Dobrodošli v zelenem kotičku TikoPro, kjer se zavzemamo za trajnostno prihodnost in okoljsko odgovornost!

Naša zaveza je usmerjena v podporo podjetjem, organizacijam in posameznikom, ki si prizadevajo za zmanjšanje svojega ogljičnega odtisa, varčevanje z energijo in spodbujanje okoljske trajnosti.

Razumemo izzive in priložnosti, ki jih prinaša prehod na trajnostno delovanje, in smo tu, da vam pomagamo na vsakem koraku.

Raznolike možnosti financiranja na področju zelene preobrazbe in okolja

1. Sklad za pravični prehod

Podpiramo vas pri dostopu do sredstev iz Sklada za pravični prehod, ki je usmerjen v blažitev socialnih in gospodarskih posledic prehoda na trajnostne prakse, zlasti v regijah, ki se soočajo z opuščanjem premogovništva. Ta sklad ni le priložnost za pravični prehod, ampak tudi priložnost za inovacije in rast vašega podjetja.

2. Investicije v sončne in vetrne elektrarne

Nudimo vam podporo pri investiranju v obnovljive vire, kot so sončne in vetrne elektrarne. Ta pametna naložba ne samo da konkurira tradicionalnim virom energije, ampak tudi prispeva k zmanjšanju emisij in izboljšanju okoljskega učinka. Odkrijte, kako lahko te naložbe prispevajo k vašemu dolgoročnemu uspehu in trajnostni rasti.

3. Nepovratna sredstva za energetsko učinkovitost

Z našo pomočjo lahko izkoristite nepovratna sredstva, ki so ključna za spodbujanje energetske učinkovitosti in okolju prijaznih naložb. Ta sredstva so vaš ključ do napredka v tehnoloških inovacijah, ki povečujejo energetsko učinkovitost in zmanjšujejo vpliv na okolje. Ne zamudite te priložnosti za izboljšanje energetske učinkovitosti in znižanje operativnih stroškov.

4. Akcijski načrt okoljsko odgovornega ravnanja

Za namen ugotavljanja izpolnjevanja pogoja okoljskega odgovornega ravnanja morajo investitorji ali prejemniki spodbud predložiti strategijo oziroma akcijski načrt okoljsko odgovornega ravnanja. V Tiko Pro razvijamo akcijske načrte, ki so ključni za prikaz trajnostne naravnanosti vaših projektov. Ti načrti vključujejo izčrpne analize in ukrepe za zmanjšanje porabe virov ter emisij CO2, ki dokazujejo vašo zavezanost krožnemu gospodarstvu in recikliranju. Ne zamudite priložnosti, da izkažete svojo zavezo okolju in izboljšate svoj poslovni ugled s tem ključnim dokumentom.

Naše zaveze in storitve

V Tiko Pro smo zavezani k zagotavljanju strokovnega svetovanja in podpore pri vaših okoljskih projektih. Naš pristop je celovit - od ideje do izvedbe. Z našimi izkušnjami in znanjem vam pomagamo premagati finančne izzive in izkoristiti priložnosti za trajnostne naložbe. Naš cilj je ustvariti trajnostno prihodnost, ki izboljšuje tako poslovne rezultate kot tudi kakovost življenja.

  1. Prvo srečanje in pogovor o projektni ideji. Pomagamo vam razviti ali izoblikovati projektno idejo.
  2. Odločitev o ustreznem finančnem inštrumentu. Povratna ali nepovratna finančna sredstva.
  3. Izbor ustreznega razpisa za financiranje ali spremljanje novih razpisnih priložnosti.
  4. Priprava razpisne dokumentacije in skrb za poročanje.

 

Skupaj gradimo trajnostno prihodnost!

Povežimo se!

Izpolnite vprašalnik

Skupaj gradimo trajnostno prihodnost

Pridružite se nam na poti k trajnostnemu razvoju. Za več informacij o tem, kako vam lahko Tiko Pro pomaga pri vaših okoljskih in energetskih projektih, nas kontaktirajte. Skupaj lahko naredimo pozitivne spremembe za naše okolje in prihodnje generacije. Vaša odločitev za sodelovanje z nami ni le korak proti trajnosti, ampak tudi proti uspehu in rasti vašega podjetja.

 

Pripravljeni na naslednji veliki preboj? Pišite nam in skupaj bomo odkrili sredstva, natančno prilagojena na vašo situacijo.