Razpisi za raziskave in razvoj

Kje in kako vas lahko podpremo pri pridobivanju nepovratnih sredstev za raziskave in razvoj?

Vsako podjetje je unikatno, zato je naš pristop vedno prilagojen. Razumemo, da je pot do uspeha različna za vsako organizacijo. Naše storitve segajo od identifikacije in analize priložnosti do vodenja celotnega procesa prijave in poročanja o razpisih. Naš cilj je zagotoviti, da je vsak korak vaše poti k uspehu premišljen, strokovno voden in usmerjen v končni cilj - uspešno pridobljena sredstva za vaš projekt.

 

  1. Prvo srečanje in pogovor o projektni ideji. Pomagamo vam razviti ali izoblikovati projektno idejo.
  2. Odločitev o ustreznem finančnem inštrumentu. Povratna ali nepovratna finančna sredstva.
  3. Izbor ustreznega razpisa za financiranje ali spremljanje novih razpisnih priložnosti.
  4. Priprava razpisne dokumentacije in skrb za poročanje.

 

Z večletnimi izkušnjami in bogatim znanjem v raziskavah in razvoju produktov, smo pomagali številnim podjetjem, od startupov do uveljavljenih korporacij, pri preoblikovanju njihovih inovativnih idej v uspešne projekte. Naša ekipa strokovnjakov deluje na različnih področjih - od obnovljive energije do naprednih tehnoloških rešitev, kar nam omogoča, da nudimo celovito podporo, prilagojeno na industrijo, v kateri delujete.

dr. Luka Krajnc

Za sodelovanje s podjetjem Tiko Pro smo se odločili, ker nudijo celovit pristop k pripravi projektov. Menimo, da je sodelovanje s Tiko Pro pomembno prispevalo k uspešnosti same prijave saj imajo veliko izkušenj in pozitivnih praks. Raznovrstnost njihove ekipe pomeni, da se lahko težav, ki nastanejo, lotijo multidisciplinarno in jih na ta način učinkovito rešijo. Med projektom se je pojavilo par izzivov s poročanjem, ki je kar zapleteno in tudi na tem področju smo izzive uspešno rešili. Tudi v prihodnosti bomo sodelovali s podjetjem pri pripravi zahtevnih prijav na projekt, razmišljamo namreč o prijavi na zahtevne evropske razpise. Sodelovanje s podjetjem Tiko Pro priporočamo tudi drugim podjetjem, ki se odločajo za prijave na razpise.

dr. Luka Krajnc

Direktor za raziskave in razvoj, Pro Labor d.o.o

 

Prosimo vas, da odgovorite na nekaj vprašanj. Naši strokovnjaki vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

 

Dobimo se na brezplačnem posvetu. Poiščimo skupaj najboljše priložnosti za vaše podjetje.

V Tiko Pro smo prepričani, da se v vaši ideji skriva veličasten potencial.

Želim srečanje

Zaupanje in strokovnost

Vaše zaupanje je naša največja vrednota. Naša ekipa sestoji iz izkušenih strokovnjakov, ki so svoje znanje in veščine kalili na številnih uspešnih projektih. Ponosni smo na pozitivne povratne informacije naših zadovoljnih strank, ki pričajo o naši zavezanosti kakovosti in profesionalnosti. Naša galerija uspehov vključuje projekte iz različnih industrij, kar dokazuje široko strokovnost in sposobnost prilagajanja izzivom.

Oglejte si aktualne uspešne zgodbe

Sodelovanje in podpora na vsakem koraku

V Tiko Pro gradimo mostove med podjetji in priložnostmi po vsej Evropi. Razumemo kompleksnost mednarodnih razpisov in kako pomembno je najti prave partnerje za uspeh vašega projekta. Z našo mrežo povezav in izkušnjami v evropskem prostoru, vam pomagamo pri iskanju idealnih partnerjev in usmerjanju skozi celoten proces, od ideje do uspešne izvedbe.

 

Interdisciplinarnost, srčnost in sinergija ekipe

nam prinašata izjemne rezultate

  • 700+zadovoljnih partnerjev v Sloveniji in tujini
  • 140 mio €uspešno počrpanih sredstev iz javnih razpisov v Sloveniji, na Hrvaškem in na področju EU
  • 94 %uspešnost pri črpanju nepovratnih sredstev pri projektih oddanih v Sloveniji in na Hrvaškem
  • 900+odobrenih projektov v 10-ih letih