Investicije za podjetja

Želite povečati konkurenčnost, produktivnost in trajnost svojega podjetja? Dobrodošli v svetu nepovratnih sredstev, ugodnih kreditov in vavčerjev! Tiko Pro vam pomaga, da je rast vašega podjetja podprta z investicijskimi sredstvi, natančno prilagojenimi na vašo situacijo.

Raznolike možnosti financiranja na dosegu roke

V Tiko Pro razumemo, da je vsako podjetje unikatno in potrebuje prilagojene finančne rešitve. Zato vam nudimo celovit nabor možnosti, ki vključujejo kredite, nepovratna sredstva in vavčerje, prilagojene vašim poslovnim ciljem in potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete sredstva za širitev, modernizacijo, inovacije ali celo zagon novega podjetja, vam pomagamo identificirati in pridobiti prava sredstva za vas.

Krediti: dinamična podpora za vaše ambicije

Krediti so idealna rešitev za podjetja, ki iščejo fleksibilnost in dolgoročno financiranje. Trenutno so na voljo različne vrste kreditov, vključno s krediti za obratna sredstva, okolju prijazne naložbe in predfinanciranje projektov. Naši strokovnjaki so tukaj, da vam pomagajo najti najbolj optimalen kreditni paket za vaše podjetje.

Nepovratna sredstva: finančni zagon brez bremena vračila

Nepovratna sredstva so odlična priložnost za podjetja, ki iščejo finančno injekcijo brez obveznosti vračila. Ta sredstva so namenjena različnim projektom, od inovacij in razvoja do zelene tranzicije in digitalizacije. Naša ekipa vam bo pomagala identificirati in se prijaviti na ustrezne razpise.

Vavčerji: enostaven dostop do specifičnih podpornih storitev

Vavčerji so idealni za hitro in enostavno pridobivanje sredstev za specifične potrebe vašega podjetja, kot so digitalizacija, certificiranje, tržne raziskave in še več. Ta pristop vam omogoča prilagodljivost in hitrost pri izpolnjevanju vaših takojšnjih poslovnih potreb.

Vavčerski sistem spodbud zajema naslednje tipe vavčerjev:

 

 

 

Ste pripravljeni na naslednji korak v razvoju svojega podjetja?

Povežimo se!

Izpolnite vprašalnik

Želite povečati konkurenčnost, produktivnost in trajnost svojega podjetja? Prosimo vas, da izpolnite vprašalnik s področja investicij za podjetje.

 

Vaša vizija, naša misija

Naš cilj je, da premostimo vrzel med vašimi poslovnimi cilji in finančnimi zmožnostmi. Z leti izkušenj in bogatim znanjem o vseh vrstah investicijskih možnosti smo tu, da vam pomagamo najti pravo pot za VAS. Na tej poti vam bodo pomagali naši strokovnjaki, ki jih lahko, glede na vrsto investicijskih sredstev, kontaktirate že danes! To je najlažji in najhitrejši način, kako priti do jasnega odgovora, kakšna pot bo za vas najbolj optimalna.

  1. Prvo srečanje in pogovor o projektni ideji. Pomagamo vam razviti ali izoblikovati projektno idejo.
  2. Odločitev o ustreznem finančnem inštrumentu. Povratna ali nepovratna finančna sredstva.
  3. Izbor ustreznega razpisa za financiranje ali spremljanje novih razpisnih priložnosti.
  4. Priprava razpisne dokumentacije in skrb za poročanje.

 

Interdisciplinarnost, srčnost in sinergija ekipe

nam prinašata izjemne rezultate

  • 700+zadovoljnih partnerjev v Sloveniji in tujini
  • 140 mio €uspešno počrpanih sredstev iz javnih razpisov v Sloveniji, na Hrvaškem in na področju EU
  • 94 %uspešnost pri črpanju nepovratnih sredstev pri projektih oddanih v Sloveniji in na Hrvaškem
  • 900+odobrenih projektov v 10-ih letih