Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Webinar: Kako si zagotoviti sredstva preko razpisov?
09. junij 2020 Novice

Webinar: Kako si zagotoviti sredstva preko razpisov?

Webinar pripravljamo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine.

Vabimo vas na webinar "Kako si zagotoviti sredstva preko razpisov?", ki bo potekal v torek, 16. junij 2020, ob 10.00.

Webinar bo v celoti posvečen aktualnemu stanju razpisov za podjetja in podjetnike. Odgovorili vam bomo na vprašanje, kako preko razpisov priti do finančnih sredstev. Seznanili vas bomo o aktualnih novostih, o spremembah in o pričakovanjih na področju nepovratnih sredstev ter ugodnih kreditov. Še posebej bomo pozorni na vaša vprašanja, saj želimo, da je vsebina kar najbolj uporabna za vas.

Webinar je namenjen vsem, ki v podjetju skrbite za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev.

Zaželjena je aktivna udeležba s primeri iz prakse, zato vaša vprašanja ali dileme lahko predhodno pošljete na e-naslov nina.sab@gzdbk.si. Vsa prejeta vprašanja bodo posredovana predavateljicama, odgovore pa boste prejeli na webinarju. 

Kotizacija: Udeležba je brezplačna, a je obvezna predhodna ePrijava. Cena zajema udeležbo na dogodku, e-gradivo in potrdila. Potrdila se izdajo na zahtevo udeleženca.

Posebni pogoji: Izobraževanje bo potekalo v živo, prek Zoom-a. Snemanje vsebine seminarja in naknadno predvajanje ni dovoljeno!

Prijave: Prijave sprejemamo do zapolnitve razpoložljivih mest. Pri zasedbi mest imajo prednost člani GZDBK in gostje podjetja TikoPro. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved udeležbe je 15. 6. 2020. S skrbnim ravnanjem glede odjave, tudi v primeru, ko ni sankcij za neudeležbo na dogodku na katerega ste prijavljeni, zagotavljate korektno obravnavo tudi ostalih zainteresiranih, ki morda zaradi omejitve mest, niso uspeli dobiti možnost udeležbe na dogodek.

Dodatna pojasnila: mag. Nina Šab, 07 33 22 185, nina.sab@gzdbk.si

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.