Tiko Pro Podjetniški zajtrk 2023 - Kje bodo nepovratna sredstva?

Vljudno vabljeni na tradicionalni, brezplačni Tiko Pro Podjetniški zajtrk. 26.1.2023 od 9.00 do 11.00, Online. Prijavite se lahko TUKAJ

Datum objave: 5. 01. 2023

Spoštovane podjetnice in podjetniki!

Leto 2023 v podjetju Tiko Pro tradicionalno začenjamo z našim največjim dogodkom, Tiko Pro brezplačnim Podjetniškim zajtrkom z aktualno tematiko: Kje bodo nepovratna sredstva v letu 2023?

Na naš dogodek smo povabili tudi gostujoče predavatelje, z odličnimi aktualnimi temami predavanj, ki bodo podjetnikom prišle prav. Na dogodku bo tudi ga. Sibil Klančar, v.d.direktorice Direktorata za razvojna sredstva, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, ki nam bo predstavila prihajajoči program kohezijske politike.

Vljudno vabljeni!

PRIJAVA

Kje?

- Online (Zoom)

Kdaj?

26.01.2023 | 9:00 – 11:00

AGENDA           

9:00 – 9:15 Oris kohezije in načrtov za 2023, Sibil Klančar, v.d. direktorice Direktorata za razvojna sredstva, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport
9:15 – 9:35  Aktualni razpisi, Kristina Kočet Hudrap, Tiko Pro
9:35 – 9:55 Zelena preobrazba podjetij, Žiga Čebulj, CER Sustainable Business Network Slovenia
9:55 – 10:15 Zakaj LCA analiza?, Dr. Tanja Tajnik, Tiko Pro
10:15 – 10:35  Primer dobre prakse RR projekta, Tilen Ravlan, SIJ Ravne Systems
10:35 – 10:50 EU programi, Uroš Malbašić, Tiko Pro


PREDSTAVITEV PREDAVATELJEV   

SIBIL KLANČAR
vršilka dolžnosti Generalne direktorice Direktorata za razvojna sredstva

Klančar Sibil je po izobrazbi univerzitetna diplomirana pravnica, zasebno pozitivna in energična oseba ter mama treh otrok, po službeni plati pa vršilka dolžnosti Generalne direktorice Direktorata za razvojna sredstva. Na Ministrstvu, pristojnem za gospodarstvo, turizem in šport, skrbi za enotno in učinkovito načrtovanje, upravljanje in izvajanje sredstev kohezijske ovojnice in načrta za okrevanje, zagovornica poenostavitev in izboljšav sistema ter vstopna točka za informacije podjetjem z vidika razvojnih spodbud.

KRISTINA KOČET HUDRAP

Kristina Kočet Hudrap je ustanoviteljica in direktorica svetovalnega podjetja Tiko Pro za pridobivanje nepovratnih sredstev.

Po več kot 10-ih letih poslovanja, v Tiko Pro danes deluje 20 ekspertov za pridobivanje nepovratnih in povratnih sredstev, ki za naročnike prijavljajo projekte v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bruslju. Podjetje Tiko Pro je nadpovprečno uspešno s prijavami, ki so oddane v Sloveniji in na Hrvaškem. Kar 90% vseh prijav na razpise pripelje do uspešnega črpanja sredstev. Poleg tega pa je uspešnost pri prijavi projektov direktno v Bruselj kar 8-krat višja od evropskega povprečja.

ŽIGA ČEBULJ

Žiga Čebulj je strokovnjak za razvoj novih poslovnih modelov in strategij rasti, ki danes temeljijo na konceptih trajnosti in podnebne nevtralnosti. Je izkušen CEO, svetovalec, podjetnik in mentor. Sodeloval je s številnimi podjetji, tudi Fortune 500.

Najbolj ga zanimajo zelene tehnologije in inovacije katere bodo bistveno izboljšale konkurenčnost poslovanj in kakovosti življenj. Deluje tudi v okviru CER, največjega partnerstva za trajnostno gospodarstvo.

Je soavtor Green star, prvega digitalnega orodja za pomoč podjetjem na poti zelene preobrazbe.         

Dr. TANJA TAJNIK

Dr. Tanja Tajnik, dipl.univ.biologinja je vodja EU in slovenskih projektov v TIKO PRO.

Na raziskovalnem področju je specialistka na področjih, kot so okolje v splošnem, krožno gospodarstvo, CCS tehnologije – skladiščenje CO2, LCA analize, itd.

Je tudi predavateljica na Fakulteti za varstvo okolja, kjer poučuje okoljske tehnologije.                                                                                    

TILEN RAVLAN

Mag. Tilen Ravlan univ. dipl. Inž. Strojništva.  Je vodja tehničnega sektorja v podjetju SIJ Ravne Systems - PE Noži. Družba se ponaša s strokovnim znanjem inženiringa, raziskav in razvoja ter proizvodnje s področij industrijskih nožev, kovanih valjev, komponent in rezervnih delov za različne industrije ter prenove, nadgradnje in vzdrževanja.

V svojem oddelku sodeluje s tehnologi, programerji, proizvodnjo ter raziskovalci znotraj in zunaj podjetja.

UROŠ MALBAŠIĆ

Uroš Malbašić že 16 let pripravlja nacionalne in evropske razpisne prijave ter pomaga podjetjem pri oblikovanju inovativnih projektnih idej. Na začetku kariere je veliko sodeloval predvsem s startup podjetji in MSP-ji, zadnjih 5 let pa je delal skoraj izključno z velikimi podjetji in korporacijami.

Po formalni izobrazbi je jezikoslovec in ekonomist, največ praktičnih izkušenj pa ima s področja informacijskih tehnologij, zdravstva in energije.

PRIJAVA

PARTNERJI DOGODKA

 

 

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas

E-novice

Ostanite korak pred konkurenco: Prijavite se na tedenske novice iz sveta nepovratnih in povratnih sredstev.