Glasovanje za naziv Mladi managerki 2023: Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič

Do petka 26. 1. 2024 lahko širša javnost sodeluje pri online glasovanju za prestižni naziv Združenja Manager Mladi manager/ka 2023! Če ste tudi vi prepoznali trud in dobro delo naših direktoric, vabljeni k oddaji svojega glasu.

Datum objave: 24. 01. 2024

Med letošnjimi finalisti za priznanje mlada managerka ali mladi manager leta tudi direktorici Tiko Pro, Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič Direktorici, ki sledita nenehnim spremembam v EU financiranju, se pri vodenju ekipe in strateškem delovanju podjetja medsebojno dopolnjujeta tako, da sta kot jin in jang. Kristina vizionarsko in strateško načrtuje nadaljnje korake v podjetju, Martina skrbi za operativno delovanje podjetja.
Zavedata se, da je svet danes bolj kompleksen kot kadarkoli, zato je sinergija ključnega pomena, sodelovanje pa zahteva zrelega človeka na več nivojih – predvsem z vidika medsebojnega zaupanja in spoštovanja. Sami se mnogokrat pošalita, da nihče ni popoln, tudi oni dve ne, da pa še kako drži tisti stari pregovor, kako znajo prave kraljice druga drugi popraviti krono.

S priznanjem mladi manager na zemljevid slovenskega managementa postavljajo mlade, uspešne, perspektivne in prodorne managerje in managerke.

Izpostavljajo stanovske kolege, ki so že na samih začetkih svoje managerske poti prepoznani po odličnosti vodenja. Nagrajujejo izjemne posameznike, ki s prvimi koraki že uspešno gradijo zaupanje in spoštovanje tako v širšem prostoru kot znotraj svojega kolektiva. Prepoznavajo mlade vzornike, ki svoje poslovne rezultate in uspehe gradijo na najvišjih standardih trajnostnega voditeljstva.

Vir: Združenje manager

Začelo se je online glasovanje širše javnosti, kjer lahko glas prispeva kdorkoli.

Če ste tudi vi prepoznali njuno sodelovanje, trud, napredek, tako kot naša celotna ekipa, ju lahko podprete.

GLASUJETE LAHKO TUKAJ DO PETKA, 26. 1. 2024 DO POLNOČI.

Zahvaljujemo se za vsak vaš glas in podporo!

 

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas

E-novice

Ostanite korak pred konkurenco: Prijavite se na tedenske novice iz sveta nepovratnih in povratnih sredstev.