Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
European Business Awards: TIKO PRO se poteguje za naslov evropskega zmagovalca po mnenju publike.
16. september 2019 Novice

European Business Awards: TIKO PRO se poteguje za naslov evropskega zmagovalca po mnenju publike.

Oglejte si naš video in glasujte, da bomo postale evropske prvakinje po mnenju publike. 

Po velikem uspehu in osvajanju naslova nacionalnega zmagovalca v kategoriji poslovnih storitev, se TIKO PRO-jevke potegujemo za naziv evropskega zmagovalca po mnenju publike. Kot že samo ime pove, bo sedaj odločilen vaš glas. Kaj sledi?

Pred samim finalom tekmovanja smo pripravile video, s katerim se bomo predstavile tistim, ki nas še ne poznate.

Ogledate si ga lahko s klikom na spodnjo povezavo. Prav tako lahko tam oddate svoj glas. Hvala vnaprej in upamo, da vam je naš video všeč! 😊

https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/46/28229

Martina Anderlič, naša CEO: "Oglejte si naš video in glasujte, da bomo postale evropske prvakinje po mnenju publike, kar šteje veliko! To glasovanje nam je pomembno, saj smo na svoje podjetje in državo zelo ponosne. Vnaprej se zahvaljujem vsem za podporo. "

Letos v javnem glasovanju tekmujejo podjetja iz 33 evropskih držav. Vsako podjetje je na spletnem mestu European Business Awards www.businessawardseurope.com objavilo videoposnetek, v katerem podrobno opisuje njihov poslovni uspeh, ki si ga lahko javnost ogleda in glasuje zanj od ponedeljka, 16. septembra, ob 12:00 po srednjeevropskem času. Evropski zmagovalec po mnenju publike bo podjetje, ki bo prejelo največ glasov, zmagovalec pa bo razglašen na Gala finalu v Varšavi na Poljskem 4. decembra.

Lani je v javnem glasovanju prispelo skoraj 250.000 glasov iz celega sveta.

Adrian Tripp, izvršni direktor European Business Awards, je dejal: "Javno glasovanje je odličen način za podjetja vseh velikosti in sektorjev po Evropi, da svetu pokažejo, kako uspešni so in da pritegnejo potencialne nove stranke in partnerje. Letos je veliko navdihujočih zgodb, zato vas spodbujamo, da pokažete svojo podporo, pojdite na našo spletno stran www.businessawardseurope.com, izberite svojo najljubšo in glasujte danes! "

Na gala finalu v Varšavi na Poljskem bodo neodvisni sodniki nagrad izbrali končne evropske zmagovalce za vsako od 18 kategorij nagrad.

Evropska poslovna nagrada je zdaj že 12. leto, njen glavni namen pa je podpirati razvoj močnejše in uspešnejše poslovne skupnosti po vsej Evropi.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.