Delavnica: Imate dovolj poguma za prijavo inovacije na EU razpise, 8.9.2020

Iščeš nepovratna finančna sredstva za tvoj startup?
Imaš inovativni startup z visokim tržnim potencialom?
 
Mladim start up podjetjem ter ostalim MSP-jem so na voljo nepovratna sredstva tudi direktno v Bruslju v okviru programa EIC Accelerator. Sredstva so na voljo globalno inovativnim projektom z visokim tržnim potencialom. Višina subvencije je 70%, do 2,5 mio eur nepovratnih sredstev ter možnost 15 mio eur tveganega kapitala. 
 
Pridi na delavnico, kjer ti bomo pokazali pot do uspeha na EU razpisih, predvsem se bomo posvetili  programu EIC Accelerator v okviru H2020, s katerim želi Evropska komisija pospešiti uvedbo tehnoloških in ne-tehnoloških inovacij na trg. Program predstavlja most med raziskavami in komercializacijo.

Datum objave: 2. 09. 2020

Kaj se boš na delavnici naučil/a?

Na delavnici bomo na kratko predstavili:

  • Osnovne pogoje razpisa, ki so zelo široko odprti.
  • Večji del se bomo posvetili vprašanju kakšne projektne ideje se pričakujejo ter kaj je pomembno ob prijavi na razpis.
  • Pogledali bomo tudi izkušnje ocenjevanja projektnega predloga.
  • V drugem delu delavnice bomo predstavili sestavne dele prijavnice s poudarkom na inovaciji ter komercializaciji. 

Komu je delavnica namenjena?

Vsem MSP podjetjem, ki imajo trenutno projekt v fazi razvoja (najbolje v fazi prototipa), imajo  globalno inovativno rešitev, imajo širši učinek na celotno EU, ter pozitivno pretresajo globalni trg na katerega vstopajo in se ne bojijo mednarodne globalne konkurence.

Program

15:00 – 16:30 Imate dovolj poguma za prijavo inovacije na EU razpise

PRIJAVA

Kdo je Kristina Kočet Hudrap? 

Kristina je ustanoviteljica svetovalnega podjetja Tiko Pro. Podjetje je ustanovila leta 2010 z vizijo, da zažene podjetje, ki bo podpiralo podjetja pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev. Kljub temu, da se je že trikrat uspešno umaknila iz aktivne vloge upravljanja podjetja, za čas porodniškega dopusta, se je podjetje razvilo v trenutno ekipo 20-ih ekspertov, ki za naročnike prijavljajo projekte v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bruslju. Do danes so dosegli že več kot 950 odobrenih projektov v vrednosti 130 mio eur, za več kot 650 naročnikov iz celotne Evrope. 

Splošni pogoji prijave

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

PRIJAVA

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas

E-novice

Ostanite korak pred konkurenco: Prijavite se na tedenske novice iz sveta nepovratnih in povratnih sredstev.