Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Tiko pro podjetje

Na vaše poslovne ideje čakajo nepovratna sredstva. Pa veste, kako do njih?

Prava ideja je prvi korak do uspeha. Na poti do uresničitve svojih zamisli ste se gotovo že kdaj srečali z ovirami, med katerimi so največje ravno finančne narave. Vendar niso nepremagljive.

TIKO PRO d.o.o. smo uveljavljeno, uspešno svetovalno podjetje, ki pomaga različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz EU skladov. Vašim projektom se pridružujemo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtamo zanesljivo pot do želenega cilja. 

»Kje dobim sredstva za realizacijo svoje ideje? Sem sploh upravičen do njih? Na koga se moram obrniti v različnih fazah projekta in kaj moram v teh fazah nujno storiti?« Prepustite ta vprašanja naši ekipi izkušenih strokovnjakov in se brez skrbi osredotočite na svojo poslovno idejo.

Z našo podporo bo realizacija vašega projekta potekala brez nepotrebnih zapletov, v predvidenem roku, pod strokovnim nadzorom in v okviru finančnih sredstev, ki jih bomo za vas uspešno pridobili na ustreznih razpisih.

Priporočamo in svetujemo pri projektih, ki bodo z veliko verjetnostjo prinesli želeni uspeh. Prav kakovostno svetovanje je eden izmed razlogov, da našim storitvam zaupajo številna zveneča imena slovenskega gospodarstva: Cinkarna Celje d.d., Unistar LC d.o.o., Titan d.d., Riko Hiše d.o.o., Liv Hidravlika in kolesa d.o.o., Papirnica Vevče d.o.o., M Sora d.o.o., Lukos Group SA,...

Sodelujte z nami! V veselje in izziv nam bo z vami oblikovati najboljšo rešitev.  

 

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME