Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Tiko Pro prepoznan kot eno izmed najbolj navdihujočih, uspešnih in dinamičnih evropskih podjetij
05. avgust 2019 Novice

Tiko Pro prepoznan kot eno izmed najbolj navdihujočih, uspešnih in dinamičnih evropskih podjetij

Tiko Pro se je uvrtil na seznam "Ones to Watch" v okviru že 12. poslovnih nagrad European Business Awards. Gre za eno največjih poslovnih tekmovanj v svetovnem merilu, ki povezuje različne industrije in države. Denimo v lanskem letu se je za laskave nazive nacionalnih zmagovalcev potegovalo kar 111.000 podjetij iz 34 evropskih držav.

Adrian Tripp, izvršni direktor tekmovanja pravi: » "Ones to Watch" podjetja so prepoznana kot najbolj navdihujoča, uspešna in dinamična podjetja v Evropi.« Nadaljuje tako: »Nadarjenost in stabilnost teh podjetij ustvarja delovna mesta in spodbuja evropsko blaginjo. Seznam odličnosti "Ones to Watch" je merilo uspešnosti za ostalo evropsko poslovno skupnost.«

Podjetja "Ones to Watch" prihajajo iz različnih sektorjev – od proizvodnje do prodaje, kmetijstva, do tehnologije, so različnih velikosti in starosti – vključeni so tako start-upi kot tudi podjetja z večletno tradicijo.

Tekmovanje poteka v 18 kategorijah, Tiko Pro pa tekmuje v kategoriji Podjetje leta – promet med 0-25 milijonov EUR. V naslednjem koraku se potegujemo za naslov nacionalnega zmagovalca. Držimo pesti da nam uspe!

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.