Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Tiko Pro na sejmu Megra 2018
03. april 2018 Novice

Tiko Pro na sejmu Megra 2018

Če se boste torej v sredo 4. 4. 2018 mudili na sejmu Megra nas le obiščite na stojnici – za vas bomo imeli namreč sveže informacije s področja razpisov in z veseljem bomo odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

V Gornji Radgoni bo od 4. 4. 2018 do 7. 4. 2018 potekal sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti – MEGRA.

V okviru sejma bo v sredo 4. 4. 2018 potekalo kooperacijsko srečanje MEET4BUSINESS, ki predstavlja možnost srečanja obrtnikov, podjetij in drugih posameznikov ter jim omogoča, da se na kratkih 20-minutnih individualnih sestankih spoznajo, predstavijo ter navežejo prve poslovne stike.

Člani ekipe Tiko Pro bomo tako cel dan spoznavali nove in zanimive podjetniške zgodbe, ob individualnih sestankih pa bomo vse mimoidoče pozdravljali s stojnice, ki se bo nahajala v dvorani št. 5.

Če se boste torej v sredo 4. 4. 2018 mudili na sejmu Megra nas le obiščite na stojnici – za vas bomo imeli namreč sveže informacije s področja razpisov in z veseljem bomo odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Pobliže pa boste tudi lahko spoznali projekt, katerega partnerstvo tvorimo Tiko Pro d.o.o., Talum d.d. in Tehnična univerza v Grazu - ABS Network, ki plete mrežo znanja med slovenskimi in avstrijskimi strokovnjaki na področju učinkovitega koriščenja sončne energije.

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.