Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Nepovratna sredstva za vavčerje, pred industrijska predelava lesa, razvoj in raziskave
01. februar 2019 Novice

Nepovratna sredstva za vavčerje, pred industrijska predelava lesa, razvoj in raziskave

Slovenski podjetniški sklad je odprl težko pričakovana razpisa za vavčerje. Še vedno pa se lahko prijavite na razpis za ugodne kredite SID banke, energetske sanacije, naložbe v pred industrijsko predelavo lesa. Več informacij zapisujemo v nadaljevanju. 

Spoštovani, pozdravljeni.

Slovenski podjetniški sklad je odprl težko pričakovana razpisa za vavčerje. Z enostavno prijavo nudijo do 9.999,99 eur nepovratnih sredstev za pridobitev certifikatov ter zaščito intelektualne lastnine.  Še vedno pa se lahko prijavite na razpis za ugodne kredite SID banke, energetske sanacije, naložbe v pred industrijsko predelavo lesa.

Več informacij zapisujemo spodaj!

Aktualni razpisi

Nepovratna sredstva do 20% za naložbe v učinkovito rabo energije ter obnovljive vire energije. Poleg nepovratnih sredstev je možno pridobiti tudi ugodni kredit do 80% z obrestno mero 3 mesečni euribor + 0,00%. Upravičenci so podjetja vseh velikosti. Podrobnosti o razpisu tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si – sredstva so na voljo le do porabe sredstev!

Ugodni krediti SID banke

SID banka ponuja podjetjem različne vire financiranja z odplačilno dobo v nekaterih primerih kar do 30 let.  Podrobnost o kreditnih shemah najdete tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si – ugodni krediti so namreč na voljo le do porabe sredstev!

Nepovratna sredstva za naložbe v pred industrijsko predelavo lesa

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano sofinancira investicije v novo opremo in stroje za pred industrijsko predelavo lesa. Višina subvencije znaša 40% ter do 0,5 mio eur nepovratnih sredstev. Rok za prijavo je 23.4.2019.  Podrobnosti o razpisu tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si, da skupaj pripravimo zmagovalni projekt.

Nepovratna sredstva za raziskovalno razvojne projekte – SME Instrument

V kolikor imate inovativni projekt z izjemnim tržnim potencialom. Ste že na fazi prototipa? Predlagamo nepovratna sredstva v Bruslju. Osnovne informacije o razpisu tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si, da skupaj pripravimo zmagovalni projekt.

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.