Novice

Novice in dogodki s področja pridobivanja nepovratnih sredstev

PAGE NAME
Do 100.000 eur nepovratnih sredstev za showroom v tujini
10. julij 2019 Novice

Do 100.000 eur nepovratnih sredstev za showroom v tujini

Za krepitev vaše blagovne znamke na voljo 30.000 € do 100.000 € nepovratnih sredstev.  Sredstva so na voljo za razstavni prostor (showroom) v tujini ter marketinške aktivnosti.

Aktualni razpisi v Sloveniji

  • Za krepitev vaše blagovne znamke na voljo 30.000 € do 100.000 € nepovratnih sredstev.  Sredstva so na voljo za razstavni prostor ( showroom ) v tujini ter marketinške aktivnosti. Upravičenci so mala in srednje velika podjetja s sedežem v kohezijski regiji Vzhodna Slovenija, ki imajo registrirano vsaj eno blagovno znamko in so zaposlovali najmanj 3 osebe v lanskem letu. Več o razpisu tukaj.
  • Na voljo je 11,5 mio EUR za spodbujanje začetnih investicij podjetij na problemskih območjih. Pridobite lahko posojila od 25.001,00 EUR do 1 mio EUR s fiksno obrestno mero 0,01 %. Na voljo za mikro, mala, srednje velika in velika podjetja. Več o razpisu tukaj.
  • Odprt je razpis E-poslovanje, kjer lahko pridobite od 5.000 € do 30.000 € oziroma 70 % za Elektronsko izmenjavo med partnerji, Digitalizacijo nastopov na sejmih, Spletne strani za tuje trge, Spletne trgovine, Produktno-prodajne videe, Krepitev kompetenc – usposabljanja. Več o razpisu tukaj.
  • Zadnji rok za prijavo inovativnega projekta za sofinanciranje za razvoj in raziskave. Pridobite lahko sofinanciranje do 45%, oziroma do 500.000 €. Več tukaj.

Poglejte si vse odprte razpise tukaj .

Aktualni evropski razpisi

Prijavljamo na evropske razpise, direktno v Bruselj. Septembra so zadnji roki za SME Instrument 1. fazo!   Pridobite lahko 70% subvencije za razvoj vaše inovativne ideje, oz. do 2 mio €!
#check out EU Office Succes stories!  Aktualne EU razpise si oglejte  TUKAJ

Poglejte si vse odprte razpise tukaj .

Aktualni razpisi na Hrvaškem

V Tiko pro Hrvaška so vam na voljo za pripravo TRŽNE RAZISKAVE HRVAŠKEGA TRGA, za kar lahko prejmete kar 60 % v obliki nepovratnih sredstev. 
Kontakt: tea.kozar@tiko-pro.hr. Hrvaške razpise in možnosti sofinanciranja najdete TUKAJ

veseljem pričakujemo vaše povpraševanje na info@tiko-pro.si . Lepo vas bo slišati po telefonu +386 5 901 26 69. Z vami delimo koristne nasvete in svoje znanje o uspešnem črpanju sredstev na FACEBOOK @TIKO PRO in na LINKEDIN @TIKO PRO

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS!

Povečajte svoje možnosti za pridobitev sredstev.