1514 projektov išče sofinanciranje razpisa SME Instrument 2. faza

Največ prijav je prispelo s področja IKT-a, sledijo zdravje, energija in transport. Največ projektov prihaja iz Španije (239 projektnih prijav), Italije (217 projektnih prijav) in Velike Britanije (129 projektnih prijav).

Datum objave: 7. 07. 2017

Evropska komisija je prejela 1514 projektnih predlogov za pridobivanje nepovratnih sredstev z razpisom SME Instrument 2. faza, ki je bil odprt do 1. junija 2017.

Mala in srednja podjetja lahko z razpisom dobijo od 0,5 – 2,5 milijonov evrov subvencije (5 milijonov evrov za projekte s področja zdravja), oziroma 70 % upravičenih stroškov inovacijskega projekta.

Največ prijav je prispelo s področja IKT-a, sledijo zdravje, energija in transport. Največ projektov prihaja iz Španije (239 projektnih prijav), Italije (217 projektnih prijav) in Velike Britanije (129 projektnih prijav). Pesti pa držimo predvsem za 15 slovenskih in 5 hrvaških projektov. :) Vas zanima kakšni projekti dobijo sofinanciranje? Preverite enega našega tukaj.

Rezultati bodo objavljeni čez približno en mesec, naslednji rok za prijavo pa bo 18. oktobra 2017.  

Help
Potrebujete pomoč pri pridobivanju sredstev? Pošljite nam povpraševanje in pogovorili se bomo o možnostih za sodelovanje. Kontaktirajte nas

E-novice

Ostanite korak pred konkurenco: Prijavite se na tedenske novice iz sveta nepovratnih in povratnih sredstev.