Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

 

Izberite bližnjico do nepovratnih sredstev tudi na Hrvaškem

Delavnica na temo razpisov na Hrvaškem:

Termin: 9. 5. 2017

Lokacija: Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana

Rok za prijavo: 1. 5. 2017 (oz. do zapolnitve mest)

Kotizacija:

99 EUR + DDV za prijave do 25. 4. 2017

119 EUR + DDV za prijave po 25. 4. 2017

Ciljna skupina: podjetniki, ki imajo na Hrvaškem podružnico oziroma hčerinsko podjetje in podjetniki, ki resno načrtujejo širitev na hrvaški trg
 

PRIJAVA NA DELAVNICO    >>>

Program:

8:30 - 9:00

Registracija udeležencev

9:00 – 9:30

Nepovratna sredstva za širitev na hrvaški trg

Predstavitev spodbud za prve korake na hrvaškem trgu – od tržne analize do ustanovitve podjetja

Tjaša Milošič Kovačič

9:30 – 10:30

Nepovratna sredstva za tuja podjetja, ki so že prisotna na hrvaškem trgu ali bodo v prihodnosti ustanovila podružnico na hrvaškem

Predstavitev možnosti za sofinanciranje projektov podjetnikov, ki imajo oziroma bodo imeli na hrvaškem podružnico oziroma hčerinsko podjetje:

-      Nepovratna sredstva za turistične projekte

-      Nepovratna sredstva za investicije (gradnja, obnova, tehnološka oprema)

-      Nepovratna sredstva za inovativne raziskovalno razvojne projekte (Strategija pametne specializacije in teme, ki se v okviru razpisov pokrivajo,osnovni pogoji in način prijave)

-      Krediti za investicije in RR projekte

Boštjan Čertalič

10:30 – 11:15

Kakšni projekti privlačijo sofinanciranje na Hrvaškem?

-      Kako ugotovimo, če je projekt primeren za razpis

-      Kakšni so osnovni pogoji, da se lahko prijavite

-      Kakšni so točkovniki, da lahko ocenite, če je prijava smiselna

Tea Markotić

11:15 – 12:00

Networking

Predavatelji:

Tjaša Milošič Kovačič, tehnična direktorica Tiko Pro d.o.o.

Tjaša je od leta 2009 zaposlena v podjetju Tiko Pro in solastnica podjetja. Najprej je svoje znanje izpopolnjevala kot svetovalka podjetjem na področju pridobivanja nepovratnih in povratnih sredstev. Kot projektni vodja je sodelovala pri pripravi številnih projektov in sestavi projektne dokumentacije, tako pri vsebinskem kot tudi pri finančnem načrtovanju. Specializirala se je na področju varovanja okolja, učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije. Od decembra 2011, kot tehnična direktorica v podjetju, skrbi za načrtovanje, organizacijo, usklajevanje in nadzor dela ter poslovanje podjetja s prodajnega, finančnega in razvojnega področja. Predstavlja in zastopa podjetje, sodeluje pri pripravi razvojne strategije podjetja ter skrbi za uspešno implementacijo.

Boštjan Čertalič, operativni direktor Tiko Pro d.o.o. Hrvatska


 
Boštjan ima več kot 10 let izkušenj s področja priprave projektnih predlogov in vodenja projektov za podjetja in nevladne organizacije. Svoje znanje je najprej pridobival kot svetovalec v podjetjih pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev. Sodeloval je pri pripravi številnih projektov in razvijal mnogo projektnih idej v sektorju ekologije, investicij, energetske učinkovitosti in raziskovalnih aktivnosti. V Tiko Pro je zadolžen za pomoč in svetovanje podjetjem pri razvoju projektnih idej za prijavo na nacionalne in mednarodne razpise. Posebno pozornost namenja strateškem razvoju podjetja na hrvaškem trgu in iskanju novih priložnosti za poslovno sodelovanje.

Tea Markotić, vodja projektov Tiko Pro d.o.o. Hrvatska


 
Tea je svojo ljubezen do kreativnega pisanja, raziskovanja trgov in razvoja projektnih idej združila v podjetju Tiko Pro d.o.o. Danes je članica ekipe vodij projektov, ki skrbijo za pomoč podjetjem pri pridobivanju sredstev iz hrvaških nacionalnih skladov. V sodelovanju s strankami je pripravila veliko uspešnih projektnih predlogov. Specializirala se je za razvoj raziskovalnih inovativnih projektov.

 

 

 

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME