Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Kako zablesteti na javnih razpisih?

Tokrat vas ponovno skupaj z Banko za podjetnike vabimo na brezplačni seminar, ki bo v petek 15. septembra 2017 ob 8.30 v Ljubljani. 

Ne glede na to, da je tudi v Sloveniji zanimanje za javne razpise za sofinanciranje projektov vedno večje, je uspešnih prijav žal še vedno relativno malo — le 6 do 8 %.

Na tokratnem brezplačnem seminarju si bomo zato pogledali:

 • kakšna podjetja se lahko prijavite na razpise,
 • kako se pripraviti, da boste ustrezen prijavitelj,
 • kako pripraviti uspešen projektni predlog,
 • predstavitev odprtih razpisov.

Naučili pa se bomo tudi, kako ugotoviti, ali so vaši projekti primerni za razpise, in kako jih pravilno predstaviti, da boste prepričali zunanje ocenjevalce.

Datum: Petek, 15. september 2017, ob 8.30

Kraj: Four Points by Sheraton, Ljubljana, dvorana Ravnikar

Predavatelj: Tjaša Milošič Kovačič, Tiko Pro, d.o.o.

Brezplačna prijava ter več informacij TUKAJ.

P.S. Na zadnjem takšnem dogodku so bila zapolnjena vsa mesta še pred zadnjim rokom prijave, zato ne čakajte s prijavo do zadnjega dneva. 

 

AKTUALNA IZOBRAŽEVANJA

TIKO PRO s partnerji vabi na brezplačne dogodke

Brezplačne delavnice na temo nepovratnih sredstev, prodor na hrvaški trg ter možnosti financiranja na hrvaškem, projektno vodenje v praksi.
Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME