Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Aktualno

11. sep 2018 - Objavljen je razpis za e-poslovanje

Objavljen je težko pričakovan razpis za e-poslovanje. Tudi tokrat boste lahko kandidirali za nepovratna sredstva v višini do 30.000 €, ki jih boste namenili za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, elektronske izmenjave med partnerji, za izdelavo videa, za krepitev kompetenc (usposabljanja) in za digitalizacijo nastopov na sejmih.
Podjetja z obmejnih in problemskih območij pa lahko ujamete še zadnji letošnji rok za pridobitev ugodnega mikro kredita.

6. sep 2018 - CER vabi na strokovni in mednarodni posvet

September bo minil v znamenju mnogih dogodkov, mreženj in izobraževanj, med katerimi ne gre spregledati dveh srečanj, ki bosta potekali v Celju in na Bledu.
Center energetsko učinkovitih rešitev namreč vabi na strokovni posvet v okviru sejma MOS in na mednarodni posvet v okviru Bled Strategic Foruma.

4. sep 2018 - Do 2,5 mio nepovratnih sredstev na področju lesarstva

Letošnja jesen bo obarvana z nepovratnimi sredstvi, namenjenimi lesarstvu.
Trenutno je aktualen drugi rok prijave na področju lesenih polproizvodov, novembra pa se obeta še razpis na področju razvoja novih produktov, narejenih iz lesa.

29. avg 2018 - Dnevi internacionalizacije in razvoja mednarodnih projektov

Služba za prenos znanja in tehnologij Univerze v Mariboru vabi na 2-dnevno konferenco Dnevi internacionalizacije in razvoja mednarodnih projektov, ki bo 5. in 6. septembra 2018 potekala v prostorih rektorata Univerze v Mariboru.​

26. avg 2018 - Zgodba o uspehu - Sofinanciran projekt ABS Network

Tehnološka inovacija je v združevanju roll-bonding tehnologije industrijskega partnerja Talum z znanjem s področja tehnologij preoblikovanja in fasadne tehnologije Tehniške Univerze v Gradcu. Izkušnja prijave na razpis je pravzaprav zelo pozitivna.

14. avg 2018 - Nepovratna sredstva za pilotne projekte in internacionalizacijo

V teh dneh sta bila objavljena dva zanimiva razpisa – prvi za internacionalizacijo podjetij, drugi za spodbujanje pilotnih in demonstracijskih projektov.
Preverite, kako lahko počrpate denar za izvedbo tržnih raziskav, mednarodnih forumov in certifikatov v letu 2018 ter kako lahko podprete svoje raziskovalno-razvojne in inovacijske dejavnosti.

12. avg 2018 - Kako gre podjetjem, ki so dobila subvencijo v okviru SME Instrumenta

Subvencije, namenjene za razvoj inovativnih projektov, ki so na raziskovalno-razvojni stopnji od TRL 6 do TRL 9, torej igrajo pomembno vlogo pospeševalca razvoja podjetij ter posledično pripomorejo k izogibanju tako imenovani dolini smrti. Projekti, financirani v okviru druge faze SME Instrumenta, kot kažejo rezultati, omogočajo hitro rast podjetij, oblikovanje novih trgov in imajo hkrati tudi pomembne učinke na družbo.

8. avg 2018 - Mednarodno sodelovanje slovenskih in avstrijskih podjetji

V začetku poletja smo se družili v Mariboru na prvem dogodku projekta ABS Network. Projekt ABS Network plete mrežo znanja med slovenskimi in avstrijskimi strokovnjaki na področju učinkovitega koriščenja sončne energije.

26. jul 2018 - Subvencioniranje ukrepov učinkovite rabe energije Energetike Ljubljana

Energetika Ljubljana je pripravila akcijo subvencioniranja ukrepov učinkovite rabe energije v javnem in storitvenem sektorju ter industriji.

24. jul 2018 - Do 30000 eur za e poslovanje

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je najavilo objavo javnega razpisa za vzpostavitev oz. nadgradnjo e-poslovanja.
V okviru razpisa boste nepovratna sredstva v višini do 30.000 € lahko črpali za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, videa, za krepitev kompetenc (usposabljanja) in digitalizacijo nastopov na sejmih.

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME