Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Aktualno

11. jul 2018 - Do konca leta nas čaka še 100 mio eur subvencij za podjetja vseh velikosti

Več kot 100 mio eur nepovratnih sredstev za slovenska podjetja. Vsi najavljeni razpisi na enem mestu.

8. jul 2018 - Vlada Republike Slovenije je sprejela Predlog uredbe o načinu ugotavljanja pogojev in meril za dodelitev investicijskih spodbud ter pogojev za strateško investicijo

Od danes naprej lahko podjetja zaprosijo za investicijsko spodbudo po novem Zakonu o investicijah. Vlada je namreč sprejela uredbo o načinu ugotavljanja pogojev in meril za dodelitev investicijskih spodbud ter pogojev za strateško investicijo.

5. jul 2018 - Kako se lotiti poročanja, da boste uspešno počrpali denar za svoj projekt

Ko dobite pozitivni sklep, se delo na projektu, ki je sofinanciran z nepovratnimi sredstvi šele začne. Nekaj nasvetov, da poročanje ne bo trn v peti.

28. jun 2018 - Do 75 procentov subvencije za energetske sanacije v turizmu

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo razpis za pridobitev nepovratnih sredstev za energetske sanacije v turizmu. Poleg navedenega poletni meseci obetajo kar nekaj razpisov na temo internacionalizacije.

24. jun 2018 - Do konca junija novi razpisi za pomoč pri iskanju tujih partnerjev

Nepovratna sredstva za sofinanciranje tržnih raziskav, mednarodnih forumov ter certifikatov kakkvosti.

20. jun 2018 - Intervju - V Bruslju petkrat uspešnejši od povprečja

Intervju: Kristina Kočet Hudrap in Tjaša Milošič Kovačič sta na podjetniško pot krenili tako rekoč iz študentskih klopi. Nato sta se sproti učili voditi podjetje. Danes uspešno pomagata zmagovati na razpisih.

18. jun 2018 - Projekt ABS Network predstavil priložnosti za pridobivanje nepovratnih sredstev

Na prvem izmed petih ABS Network dogodkov so partnerji projekta kot tematiko predstavili, kako do nepovratnih sredstev za raziskovalno-razvojne projekte. Več kot 60 strokovnjakov iz področja energetike, strojništva, ter ostalih razvojno usmerjenih podjetij so na dogodku spletli mrežo trdnih poslovnih vezi za razvoj in prijavo nadaljnjih skupnih projektov.

14. jun 2018 - HORIZON EUROPE bo podpiral raziskave in inovacije v letih 2021-2027

Evropska komisija je objavila prve informacije o naslednjem programskem obdobju. Kaj lahko pričakujemo?

12. jun 2018 - Do 2 mio za razvoj na področju lesa

Objavljen je razpis, ki omogoča nepovratna sredstva za financiranje plač, nakup strojev in programske opreme ter plačilo zunanjih izvajalcev za podjetja, ki delujejo na področju lesa.
Poletni meseci pa obetajo nepovratna sredstva na področju hitrejšega in uspešnejšega prodora na tuje trge.

21. maj 2018 - Najavljeni razpisi za nepovratna sredstva

Obetajo se nam torej številne možnosti, ki bodo podjetjem omogočala hitrejši in učinkovitejši korak pri rasti podjetja. 36 mio eur za razpise s področja internacionalizacije, podjetništva, konkurenčnosti in tehnologije, regionalnega razvoja ter lesarstva.

Naložba v vašo prihodnost

Aktualni EU razpisi

 • 7.11.2015 - Horizon 2020
  V decembru 2013 so se odprli prvi razpisi v okviru programa Obzorje 2020 in s tem se je uradno pričelo črpanje 80 milijard EUR sredstev namenjenih za raziskave in inovacije.
 • 31.8.2015 - Nov program nadnacionalnega sodelovanje v Podonavju
  Evropska komisija je sprejela nov program nadnacionalnega sodelovanja v Podonavju, ki bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Instrumenta za pred pristopno pomoč prejel 222 milijonov evrov.
 • 18.6.2014 - LIFE 2014-2020
  Evropska komisija vabi pravne osebe, registrirane v EU, da predstavijo svoje predloge za leto 2014 v okviru programa LIFE. V obdobju 2014-2020 bo LIFE zajemal tradicionalne projekte, Projekte tehnične pomoči, zmogljive gradbene projekte, integrirane projekte ter pripravljalne projekte.
 • 8.11.2015 - Instrument za mala in srednje velika podjetja (MSP)
  Instrument za MSP, ki se izvaja v okviru Obzorja 2020, se je začel izvajati s prvim marcem 2014. Gre za program, ki je namenjen izrecno mikro, malim in srednjim podjetjem
 • 19.11.2017 - Fast track to Innovation
  Projekti, ki se bodo spodbujali, sicer morajo biti že kar blizu prototipa, in sicer mora biti tehnologija, ki je predmet projekta, že testirana v ustreznem okolju. To pomeni, da se ne morejo prijaviti podjetja, ki imajo samo idejo, niso pa še preverila, kako bi bila uspešna na trgu.

Zadnji slovenski razpisi

NOVO! TikoPro 360+


Excellent SME